Kjøp billett

Alexandra Rotan – Alexandras Jul

Søndag 15. desember, kl. 19.00

Hovedscenen | 495 - 595,-

Kjøp billett

Alexandra Rotan har stor kjærlighet for jula, og har deltatt på julekonserter som KORK’s julespesial og i TV-program som julaften på TV2, Håp i en Gryte og var i 2023 programleder forJul hos Prøysen.

Hennes versjoner av 'O Helga Natt' og 'Når Himmelen Faller Ned' har blitt store publikumsfavoritter, og etter stormende jubel som gjest på Kurt Nilsens juleturné (2023) og en del av 'Stille Natt' (2022) er Alexandra klar for å gi publikum julestemning på sin egen måte.

Alexandras Jul er en konsert som rommer alt fra folkekjære, tradisjonelle norske julesanger, julehits fra ulike TV-program og verdens kjente juleklassikere. Alexandra stiller med et band bestående av Markus Maaren Bastøe, Håvard K. Hansen, Auver Gaaren og Kim André Tønnesen, i tillegg til musikalske gjester som offentliggjøres på et senere tidspunkt.

Alexandra Rotan er en av Norges mest kjente og folkekjære sangere. Som frontfigur i KEiiNO har 27- åringen fra Eidsvoll vunnet og kommet på andreplass i MGP 2 ganger, vunnet folkestemmene i Eurovision, vært på toppen av hitlistene, er strømmet over 160 millioner ganger og blitt nominert til Spellemann. Alexandras allsidighet imponerte dommere og TV-seere i Stjernekamp høsten 2021, der hun kom helt til finalen og sang seg dypt inn i hjertene til folk i hele Norge.

Hovedscenen

Hovedscenen er storsalen i Kulturhuset. En flott og moderne sal med stor scene og et etterklangsanlegg for best mulig akustikk.

I amfioppstilling har salen 600 sitteplasser. Av disse er det 10 rullestolplasser hvorav 6 er nede og 4 er oppe på galleriet.

På enkelte arrangement brukes det tre rader med stoler på parketten foran amfiet. Disse er på samme nivå og på parkett 2 og 3 vil man dermed få begrenset sikt. Disse radene er merket P1, P2 og P3. Når parkettradene er i bruk så vil det også bli begrenset sikt på rad 1 i amfiet.

Salen har skyveamfi nede. Dette muliggjør flatt gulv for bl.a. stå-konserter, gallamiddager, møter og seminarer og lignende arrangementer.

Parkering må gjøres på angitte parkeringsplasser i sentrum.