Kjøp billett

Frida Ånnevik

Lørdag 14. oktober, kl. 20.00

Hovedscenen | 0 - 475,-

Kjøp billett

Frida Ånnevik - ny musikk - ny turné - 2023

Frida har fra første album formet et uttrykk der tradisjon og nyskaping smelter sammen, og trives godt med å både passe inn i - og samtidig utfordre det å være visesanger.  Hennes seneste utgivelse «Andre sanger» som kom i 2019, er et plateprosjekt som ble til over flere år. Der samlet hun sanger som betyr mye for henne, som ble gjendiktet til norsk, fra solide artister og låtskrivere som Joni Mitchell, Spice Girls, Astrid S, og Janis Ian.

Da alt ble snudd litt på hodet med hjemmekontor i 2020, fant Frida sammen med kollega Chris Holsten og de laget en norsk versjon av verdenshiten «If The World Was Ending» (JP Sax / Julia Michaels). På norsk ble den «Hvis verden» og teksten traff en dyp nerve hos publikum i alle aldre der vi satt land og strand rundt med hjemmeundervisning, hjemmekontor, uten klemmer, lite sosial omgang og følte at verden raste litt sammen. Låten ble kåret til Årets låt på Spellemannprisen 2020, og er hittil strømmet mer enn 22 millioner ganger!

Frida har brukt tiden godt til å skrive nye sanger, jobbet i studio det siste året, og I 2023 kommer det ny musikk og det blir turné til høsten. Frida og bandet gleder seg til å reise ut til scener rundt i Norge igjen.

 

Om Frida:

- Fra Ridabu, Hamar

- Gitt ut 5 soloalbum: Synlige hjerteslag (2010), Ville ord (2013), Her bor (2016), Flyge fra (2017) Andre sanger (2019) og Skogenes sang med In The Country (2014), Lyden av Prøysen (2014) og «Hvis verden» med Chris Holsten (2020).

- Mottatt Grappas debutantpris, 5 Spellemannpriser, Prøysenprisen,  Skjæraasenprisen, Hedmark Fylkeskommunes Kulturpris, Olle Adolphons Stipend (S), m.m.

Hovedscenen

Hovedscenen er storsalen i Kulturhuset. En flott og moderne sal med stor scene og et etterklangsanlegg for best mulig akustikk.

I amfioppstilling har salen 601 sitteplasser. Av disse er det 10 rullestolplasser hvorav 6 er nede og 4 er oppe på galleriet.

Salen har skyveamfi nede. Dette muliggjør flatt gulv for bl.a. stå-konserter, gallamiddager, møter og seminarer og lignende arrangementer.

Parkering må gjøres på angitte parkeringsplasser i sentrum.
Se oversikt her