Få billetter igjen

Hans Rotmo – Vårres Jul

Torsdag 14. desember, kl. 19.00

Hovedscenen | 525,-

Få billetter igjen

Vårres Jul år.

Det e itjnå som kjæm ta seg sjøl -itjnå! Legg igjen førarkortet å ta en tur på Vårres Jul. Hain Hans og Henning kjæm tå sæ sjøl, men du trenger billett -og det er straks utsolgt flere steder...

Det blir både julegitar, koteletta, pøls og steik, og kanskje kjæm a Märtha Dahla? og trolig blir det masse goro te dessert. Det blir garantert julestemning når Hans Rotmo kjæm med kompisen Henning Sommerro og byr opp til Vårres Jul også i 2023 ??

Da Hans Rotmo endelig bestemte seg for å ta konsert forestillingen «Vårres Jul» ut til folket gjennom en ”Vårres Jul” turné for 10 år siden, ble mottagelsen enorm. Billettene forsvant som varmt hvetebrød, folk ville rett og slett oppleve Hans Rotmo, musikken og det underfundige universet i levende live. Turneene og CD-n «Vårre Jul 2» ble en kjempe suksess og i 2023 er det duket for nok en runde!

En slik suksess skal man selvsagt ikke ta lett på, så Hans Rotmo og Henning Sommerro ligger allerede i hard trening foran Vårres Jul turneen i 2023 -og vi kan allerede nå garantere at det kommer en ny låt inn i Vårres Jul universet.

 

https://www.youtube.com/watch?v=IaMdDqb4XGE

https://www.youtube.com/watch?v=6EsqhWMgImE&list=RDIaMdDqb4XGE&index=3

Hovedscenen

Hovedscenen er storsalen i Kulturhuset. En flott og moderne sal med stor scene og et etterklangsanlegg for best mulig akustikk.

I amfioppstilling har salen 601 sitteplasser. Av disse er det 10 rullestolplasser hvorav 6 er nede og 4 er oppe på galleriet.

Salen har skyveamfi nede. Dette muliggjør flatt gulv for bl.a. stå-konserter, gallamiddager, møter og seminarer og lignende arrangementer.

Parkering må gjøres på angitte parkeringsplasser i sentrum.