Kjøp billett

Hekla Stålstrenga – Julefolk 2024

Onsdag 11. desember, kl. 19.00

Hovedscenen | 595,-

Kjøp billett

For mange er julekonserten til Hekla Stålstrenga blitt synonymt med førjulstiden, og i år blir heldigvis intet unntak. 

«Det er lett å henfalle til klisjeer som «den beste julekonserten, noensinne», men det oppleves sånn.»

– Helgelands Blad

«Julefolk med Hekla Stålstrenga var av det varme slaget, og like kontrastfylt som jula og livet selv.»

– Lofotposten

«I løpet av halvannen time skapte Hekla Stålstrenga julestemning og juleglede, ja reinhekla julemagi, i ei fullsatt Målselv kirke.»

– Nye Troms

Bandets unike blanding av folkemusikk og populærmusikk, har skaffet dem et trofast publikum over hele landet, og det var med stort hell de tok med seg en blanding av kjente og ukjente, kjære og klassiske julelåter inn i sitt musikalske univers. Hekla Stålstrenga gjør sitt ytterste for å lage rammen som setter julestemninga av det varme og nære slaget.

«Hekla Stålstrenga balanserer uttrykket sitt mellom det tandre og nedstrippede, nesten drømmeaktige på den ene siden til det løsslupne det gnistrer av på den andre siden. Og innimellom noen mildt fascinerende venstresvinger. Ikke hadde vi filosofert over at uten reinlender ble det ikke skikkelig jul i stua!

De fem ser inderlig ut til å kose seg. Det er en blanding av løst slips, folkelighet og høystemthet, av alvor og av skjemt. Lyden er perfekt og de visuelle virkemidlene mildt sagt slående.»

– Fremover

 

Hovedscenen

Hovedscenen er storsalen i Kulturhuset. En flott og moderne sal med stor scene og et etterklangsanlegg for best mulig akustikk.

I amfioppstilling har salen 600 sitteplasser. Av disse er det 10 rullestolplasser hvorav 6 er nede og 4 er oppe på galleriet.

På enkelte arrangement brukes det tre rader med stoler på parketten foran amfiet. Disse er på samme nivå og på parkett 2 og 3 vil man dermed få begrenset sikt. Disse radene er merket P1, P2 og P3. Når parkettradene er i bruk så vil det også bli begrenset sikt på rad 1 i amfiet.

Salen har skyveamfi nede. Dette muliggjør flatt gulv for bl.a. stå-konserter, gallamiddager, møter og seminarer og lignende arrangementer.

Parkering må gjøres på angitte parkeringsplasser i sentrum.