Kjøp billett

Homsen & Bomsen

Fredag 25. oktober, kl. 20.00

Hovedscenen | 435,-

Kjøp billett
Homsen & Bomsen kommer til Steinkjer!
Hvordan går det når en 1.60 høy, dramatisk, homofil same – en 1,90 høy narsissistisk bryter og mannemann – plutselig forholde seg til hverandre og har laget et show sammen? Bli med inn i et helt ferskt, men fantastisk univers fullt av motsetninger, latter og selvironi.
Erlend Elias og Fritz Aanes har tatt internett og livescener i hele Norge med storm med sitt nye konsept «Homsen & Bomsen», og podkasten har jevnt siden oppstart har vært en av landets aller største underholdningspodkaster.
Homsen & Bomsens live-show er et hysterisk sceneshow med fart, spenning latter og dialog med publikum.

Hovedscenen

Hovedscenen er storsalen i Kulturhuset. En flott og moderne sal med stor scene og et etterklangsanlegg for best mulig akustikk.

I amfioppstilling har salen 600 sitteplasser. Av disse er det 10 rullestolplasser hvorav 6 er nede og 4 er oppe på galleriet.

På enkelte arrangement brukes det tre rader med stoler på parketten foran amfiet. Disse er på samme nivå og på parkett 2 og 3 vil man dermed få begrenset sikt. Disse radene er merket P1, P2 og P3. Når parkettradene er i bruk så vil det også bli begrenset sikt på rad 1 i amfiet.

Salen har skyveamfi nede. Dette muliggjør flatt gulv for bl.a. stå-konserter, gallamiddager, møter og seminarer og lignende arrangementer.

Parkering må gjøres på angitte parkeringsplasser i sentrum.