Kjøp billett

Jubileumscabaret med Beitstad Songlag

Onsdag 1. mai, kl. 18.00

Hovedscenen | 390,-

Kjøp billett

Beitstad songlag gjennomførte tre utsolgte forestillinger i Beitstad samfunnshus nå i mars. Koret høstet stor begeistring for cabareten og vil at flere skal få anledning til å oppleve en uforglemmelig kveld med et meget variert program.

Koret teller ca 40 sangere med stor aldersspredning, har vunnet mange priser i korkonkurranser og er en viktig brikke på scenen under musikkteateret «Eplene i Messehagen» i Malm.

Under forestillingen vil du, i tillegg til flotte kornummer, få oppleve flere gode solister og revyinnslag i norgeseliteklasse! Beitstad songlag har med seg et håndplukket band, ledet av Bjørn Arne Toldnes, som er med på å løfte forestillingen til høyden av kirketårnet på Torget! Dirigent og kunstnerisk ansvarlig er Kjell Haugan

Forestillingen varer i 170 min, inkl 30 min pause. 

Hovedscenen

Hovedscenen er storsalen i Kulturhuset. En flott og moderne sal med stor scene og et etterklangsanlegg for best mulig akustikk.

I amfioppstilling har salen 600 sitteplasser. Av disse er det 10 rullestolplasser hvorav 6 er nede og 4 er oppe på galleriet.

Salen har skyveamfi nede. Dette muliggjør flatt gulv for bl.a. stå-konserter, gallamiddager, møter og seminarer og lignende arrangementer.

Parkering må gjøres på angitte parkeringsplasser i sentrum.