Kjøp billett

Kevin Kildal – Falitterklæring

Lørdag 18. januar 2025, kl. 19.00

Hovedscenen | 425,-

Kjøp billett

Kevin Kildal brøyter videre med sitt nye show "Fallitterklæring"

Han lener seg tilbake i en svart recliner med falskt skinn, tenner en langhalset vintage pipe og trekker ned - han hoster, voldsomt, lenge, voldsomt lenge.  

"Livet er en snor, på den linen henger alle våre erfaringer - et snøre av seiere, tap og kompromisser. Man kan kanskje ta grep og øke antallet seire underveis, men å endre selve retningen på livet er en operasjon.  

For da må man innrømme feil, erkjenne at man ikke har det som trengs.  

Det er nettopp der FALLITTERKLÆRING kommer fra!"

Pompøs metafor, sant? Jeg synes det med pipen forsterket hele seansen.

Jeg håper du tar turen på show, for jeg tror du kommer til å like det! Jeg kan love deg en hel kveld med hysteriske, drøye og grove refleksjoner rundt det å leve! Om du aldri har sett meg opptre, så vil jeg beskrive det som en humoristisk club sandwich. Du vil få alt fra dypt personlige og utleverende historier til lettbeinte angstanfall på bussen. Jeg skal erklære meg fallitt i voksenlivet, og håper flere gjør det samme!

Jeg har også med meg to supportkomikere for å gjøre kaoset komplett! Det er en glede å presentere Dan Robin Kristensen AKA Kompost Malone og Robert Myklebusthaug!

NB! Showet inneholder tidvis sterk tematikk  

NB! Showet blir filmet

Hovedscenen

Hovedscenen er storsalen i Kulturhuset. En flott og moderne sal med stor scene og et etterklangsanlegg for best mulig akustikk.

I amfioppstilling har salen 600 sitteplasser. Av disse er det 10 rullestolplasser hvorav 6 er nede og 4 er oppe på galleriet.

På enkelte arrangement brukes det tre rader med stoler på parketten foran amfiet. Disse er på samme nivå og på parkett 2 og 3 vil man dermed få begrenset sikt. Disse radene er merket P1, P2 og P3. Når parkettradene er i bruk så vil det også bli begrenset sikt på rad 1 i amfiet.

Salen har skyveamfi nede. Dette muliggjør flatt gulv for bl.a. stå-konserter, gallamiddager, møter og seminarer og lignende arrangementer.

Parkering må gjøres på angitte parkeringsplasser i sentrum.