Få billetter igjen

Kristian Valen – Fartøy Valen

Lørdag 3. februar 2024, kl. 19.00

Hovedscenen | 590,-

Få billetter igjen

For snart 20 år siden fikk en av tidenes mest populære norske komikere sitt store gjennombrudd med sitt kritikerroste show «Fartøy Valen». Nå etter etter 5 tv kjempesuksesser og over 20 år på scenen har Valen rukket å passere hele 1,2 million billetter som gjør han til Norges utvilsomt mestselgende komiker.

 

Opplev Valen i kjent stil gjøre nye parodier, imitasjoner, på både Norske og utenlandske artister/kjendiser/politikere til lokale nye og gamle kjente figurer laget kun for Steinkjer. Se og hør Valens versjoner av div store presseoppslag siden sist, det kan være verre enn du tror. Valen synser og forteller ærlig og lekent om egne flauser slik bare Valen kan. 1 av Valens nummer som ble både publikum og pressens favoritter er og med der han bruker Snapchat på direkten på scenen.

Bli med på Valens ville seilas der hans båt "Fartøy Valen" er lastet med alt du tror og trodde om Valen og hans figurer.

              

Når Siddisen nå er tilbake på scenen, er tittelen på hans nye show ikke tilfeldig!

Blant «mannskapet» på nye Fartøy Valen befinner det seg noen av de karakterene som har gjort Kristian så utrolig populær og elsket. De dt blir et gjensyn med, fremstår slik «de» er i dag – ikke slik de var – selv disse fortjener å bli fremstilt i nåtid, men karaktertrekkene har nok ikke endret seg!

 

Som alltid med Kristian Valen; dette blir ellevilt, og veldig moro!

Hovedscenen

Hovedscenen er storsalen i Kulturhuset. En flott og moderne sal med stor scene og et etterklangsanlegg for best mulig akustikk.

I amfioppstilling har salen 601 sitteplasser. Av disse er det 10 rullestolplasser hvorav 6 er nede og 4 er oppe på galleriet.

Salen har skyveamfi nede. Dette muliggjør flatt gulv for bl.a. stå-konserter, gallamiddager, møter og seminarer og lignende arrangementer.

Parkering må gjøres på angitte parkeringsplasser i sentrum.