Kjøp billett

Kveli, Rånes, Bremseth

Torsdag 5. oktober, kl. 19.00

Hovedscenen | 0 - 480,-

Kjøp billett

Kveli, Rånes, Bremseth show 'Artighet varer lengst' er blitt en stor suksess, med fulle saler i flere kulturhus. Over 10 000 billetter er blitt solgt til denne forestillingen! De har derfor bestemt seg for at flere bør få anledning til å oppleve deres suksess-show, samt at flere har meldt at de ønsker en reprise. Og minst like viktig; å få oppleve showet i nye, flotte Steinkjer Kulturhus

Selv om både Lein og Brein ligger litt utenfor allfarvei, så har vindmøllediskusjonen nådd bygdene, det samme har falske nyheter, lokalmatproduksjon og turistsatsing. Som plakatbildet antyder ligger det an til enda mer nabokrangel, vanvittige investeringer, nye og gamle humorfigurer og spesialskrevet musikk med trøkk i. Litt nostalgi blir det også plass til gjennom melodier og bilder.

Kveli Rånes Bremseth sitt humorunivers er kjent og kjært for mange både gjennom sine sceneshow, men også gjennom strømmekanaler og deres samarbeid med Trønder-TV. I nytt kulturhus trykker de på alle knapper for å nå ut til et enda større publikum.

Har du ikke opplevd dem i levende live? Nå får du en sjanse til!

Forestillingen varer ca 90 minutter, uten pause.

 

«En suveren miks»  «Perler på en snor» «Full pakke» - Inderøyningen

 

«Grenseløs fantasi»  «Makan til spinnvill humor skal man lete lenge etter»  «Latteranfall der tårene rant i ren ekstase» - Selbyggen

 

«Publikum lo så tårene rant» - Namdalsavisa

Hovedscenen

Hovedscenen er storsalen i Kulturhuset. En flott og moderne sal med stor scene og et etterklangsanlegg for best mulig akustikk.

I amfioppstilling har salen 601 sitteplasser. Av disse er det 10 rullestolplasser hvorav 6 er nede og 4 er oppe på galleriet.

Salen har skyveamfi nede. Dette muliggjør flatt gulv for bl.a. stå-konserter, gallamiddager, møter og seminarer og lignende arrangementer.

Parkering må gjøres på angitte parkeringsplasser i sentrum.
Se oversikt her