Kjøp billett

Lords of the Sound – Music is Coming

Torsdag 19. september, kl. 19.00

Hovedscenen | 680,-

Kjøp billett

Etter den store suksessen av programmet «The Music of Hans Zimmer» i Sverige, Tyskland og andre europeiske land presenterer det kjente symfoniorkesteret «Lords of the Sound» et nytt storslagent symfonishow; «Music is Coming»!

Dette blir ikke bare et vanlig program for alle som elsker orkestermusikk. Det kommer musikk fra de mest populære filmene og showene i de siste årene: Game of Thrones, Dune, Vikings, The Witcher, Avatar, Pirates of the Caribbean, The Mandalorian, the Fifth Element, Harry Potter, The Lords of the Rings, Matrix og andre.

De kjente soundtracks spilt av det store symfoniorkesteret «Lords of the Sound» lar dere dra til eventyrlandet av kultfilmer, spennende handlinger og kjente hovedpersoner. Lyden av hvert instrument er presist stemt for å skape unik atmosfære av fantastiske verdener. Og de spesielle kostymene, lyseffektene, solostemmene og korstemmene med flere oktaver hver gjør showet uttrykksfullt og gir tilskuerne ikke bare stor fornøyelse, men sikrer også behagelige minner om en kveld med orkesteret «Lords og the Sound».

Ikke gå glipp av det enestående konsertshowet «Music is coming» som kommer til utvalgte byer i Norske byer 2024!

Showet er med stort orkester, et rockband, imponerende solister og fullt kor ensamble. 

Hovedscenen

Hovedscenen er storsalen i Kulturhuset. En flott og moderne sal med stor scene og et etterklangsanlegg for best mulig akustikk.

I amfioppstilling har salen 600 sitteplasser. Av disse er det 10 rullestolplasser hvorav 6 er nede og 4 er oppe på galleriet.

På enkelte arrangement brukes det tre rader med stoler på parketten foran amfiet. Disse er på samme nivå og på parkett 2 og 3 vil man dermed få begrenset sikt. Disse radene er merket P1, P2 og P3. Når parkettradene er i bruk så vil det også bli begrenset sikt på rad 1 i amfiet.

Salen har skyveamfi nede. Dette muliggjør flatt gulv for bl.a. stå-konserter, gallamiddager, møter og seminarer og lignende arrangementer.

Parkering må gjøres på angitte parkeringsplasser i sentrum.