Kjøp billett

Masters of Magic – Magishow for hele familien med Jo Boje

Mandag 22. juli, kl. 19.00

Hovedscenen | 200,-

Kjøp billett

Jo Boje har de siste par årene hatt hele verden som sin arbeidsplass, og hans magishow får stadig større innpass på prominete scener, inkludert eget show i selveste Las Vegas, magiens høyborg. Han er flere ganger Norsk og Nordisk mester i magi. Han har de siste årene vunnet 1. pris i 'Beat the wand', på verdens største tryllekonkgress.

Nå vil han "hjem" og vise hva han holder på med der ute, og har skrudd sammen et fantastisk show av både imponerende trylling og spektakulære illusjoner. 

Ta med hele familen og la deg både forundre og imponere!

Bill: KUN 200,- per pers.

 

 

 

Hovedscenen

Hovedscenen er storsalen i Kulturhuset. En flott og moderne sal med stor scene og et etterklangsanlegg for best mulig akustikk.

I amfioppstilling har salen 600 sitteplasser. Av disse er det 10 rullestolplasser hvorav 6 er nede og 4 er oppe på galleriet.

På enkelte arrangement brukes det tre rader med stoler på parketten foran amfiet. Disse er på samme nivå og på parkett 2 og 3 vil man dermed få begrenset sikt. Disse radene er merket P1, P2 og P3. Når parkettradene er i bruk så vil det også bli begrenset sikt på rad 1 i amfiet.

Salen har skyveamfi nede. Dette muliggjør flatt gulv for bl.a. stå-konserter, gallamiddager, møter og seminarer og lignende arrangementer.

Parkering må gjøres på angitte parkeringsplasser i sentrum.