Velg billett

Nilsen & Aalberg show

9. til 10. februar 2024

Hovedscenen bord | 475,-

Velg billett

Nilsen Aalberg inviterte i februar 2023 til et comeback der publikum fikk ta farvel med Høvelen i Dampsaga kulturhus. I et forrykende show ble det fire fantastiske kvelder med stor stemning og kun seksere på terningen fra publikum!

Nilsen Aalberg er nå klare for Premiere på et helt nytt show! Denne gangen på Hovedscenen i Steinkjer kulturhus! Konseptet blir det samme: Elektrisk stemning med fullt band og korister. Scenen skal selvsagt være midt i salen med publikum hele veien rundt!

Her får du en helaften med bar og muligheter for middag før konserten. Musikalsk så blir det et helt nytt show denne gangen, men noen klassikere blir det nok uansett plass til på repertoar lista. Forestillingen har to akter med pause i midten. Tradisjonen tro så blir det løpende servering ved bordene igjennom hele konserten.

KONSERT DATOER: FREDAG 9 OG LØRDAG 10 FEBRUAR 2024!

PLASSERING I SALEN:
Hvis dere er flere som ønsker å sitte sammen, så husk å bestill samlet. Du velger selv sete i salen underveis i billettbestillingen.

NB: Merk at salkartet ser litt annerledes ut. Radene tilsvarer langbord og scenen vil være i midtgangen mellom radene, og ikke der scenen er avmerket. Rad 1 tilsvarer bord 1 osv.

For bestilling av middag før showet, ta direkte kontakt med Petite Famille på telefon 90627759 

Velkommen på show! 

 

                                     

Alle forestillinger

Priser: 475,-

Fre. 9. februar, kl. 19.00
Hovedscenen bord
Kjøp billett
Lør. 10. februar, kl. 19.00
Hovedscenen bord
Kjøp billett