Kjøp billett

Pippi Langstrømpe

Søndag 3. mars 2024, kl. 16.00

Hovedscenen | 275,-

Kjøp billett

Nå kommer Pippi Langstrømpe på besøk!

Pippilotta Rullgardina Viktualia Krusmynte Efraimsdatter Langstrømpe, eller Pippi sånn til daglig, er på farten igjen.  Verdens sterkeste jente flytter inn i Villa Villerkulla sammen med apen Herr Nilsson, hesten sin og en sekk fylt av gullpenger.  Den er det andre som har lyst på også, men det er ikke særlig lurt å prøve og stjele fra Pippi!  Fru Prysselius vil ha Pippi på barnehjem og får hjelp av konstablene Kling og Klang.  Men Pippi vil ikke på noe barnehjem.  Hun har det bra der hun er og hun klarer seg selv.  Men Fru Prysselius gir ikke opp så lett…

Når Pippi kommer blir det fart og moro, dumme skurker, klønete politifolk, sang og dans til Georg Riedels kjente musikk.  Og hvem vet?  Kanskje vi også får oppleve Pippis pappa, den kjente sjørøveren Kaptein Langstrømpe?

 

Regi: Marius Podolski

Scenografi: Per Olav Austdahl

Musikk: Georg Riedel

Produsent: Victoria Productions AS

Hovedscenen

Hovedscenen er storsalen i Kulturhuset. En flott og moderne sal med stor scene og et etterklangsanlegg for best mulig akustikk.

I amfioppstilling har salen 601 sitteplasser. Av disse er det 10 rullestolplasser hvorav 6 er nede og 4 er oppe på galleriet.

Salen har skyveamfi nede. Dette muliggjør flatt gulv for bl.a. stå-konserter, gallamiddager, møter og seminarer og lignende arrangementer.

Parkering må gjøres på angitte parkeringsplasser i sentrum.