Velg billett

Sivert Høyem – On an Island tour

Fredag 1. november

Hovedscenen | 675,-

Velg billett

 

Merk: Det selges BÅDE sitteplasser i galleriet, samt ståplasser på gulv. Ønsker du sitteplass må du velge antall billetter du ønsker FØRST, så kommer salkartet opp, der du kan velge ledige sitteplasser.

 

Sivert Høyem – On an Island-tour

En av Norges største artister kommer til Steinkjer med noen av de beste musikerne i landet, i det som garantert vil bli en helt ekstraordinær konsertopplevelse. 

På sitt nye album, lar Sivert tristessen blomstre på vakrest mulig vis. Nå er han klar for å ta bandet med seg på veien for å fortsette turnéen han begynte på i vinter. 

On an Island kom ut i januar i år og høstet gode kritikker. Albumet, som er spilt inn i det gamle menighetshuset Zoar, i Nyksund, innleder et nytt kapittel i Høyems karriere, som de siste årene igjen har handlet om et av landets største og mest bejublede band, Madrugada.

Ideen var å gjøre noe «enkelt og nedstrippet» med tekniker Bjarne Stensli. I spektakulære omgivelser, i det som en gang var Vesterålens nest største fiskevær, ble albumet On an Island til. 

Det låter tidløst, umiddelbart og rått, som å transporteres til Vesterålen i september, når nettene er lange og kalde.

Det hele ble innspilt i et provisorisk studio i løpet av 14 hektiske dager, oftest som trio med Sivert, medprodusent Christer Knutsen og trommeslager Børge Fjordheim, som også er med ham ut på veien.

Ingenting stammer fra bokser med preprogrammerte lyder, og tilfeldige ulyder, knitrende treverk og lyden av eventuelle spøkelser følger med.

Det er bare å glede seg til å søke tilflukt fra hverdagen og varme seg på en av våre mest markante stemmer som serverer melankoli i verdensklasse.

Alle forestillinger

Priser: 675,-

Fre. 1. november, kl. 19.00
Hovedscenen
Kjøp billett
Fre. 1. november, kl. 19.00
Hovedscenen Ståplass
Kjøp billett

Hovedscenen

Hovedscenen er storsalen i Kulturhuset. En flott og moderne sal med stor scene og et etterklangsanlegg for best mulig akustikk.

I amfioppstilling har salen 600 sitteplasser. Av disse er det 10 rullestolplasser hvorav 6 er nede og 4 er oppe på galleriet.

På enkelte arrangement brukes det tre rader med stoler på parketten foran amfiet. Disse er på samme nivå og på parkett 2 og 3 vil man dermed få begrenset sikt. Disse radene er merket P1, P2 og P3. Når parkettradene er i bruk så vil det også bli begrenset sikt på rad 1 i amfiet.

Salen har skyveamfi nede. Dette muliggjør flatt gulv for bl.a. stå-konserter, gallamiddager, møter og seminarer og lignende arrangementer.

Parkering må gjøres på angitte parkeringsplasser i sentrum.