Kjøp billett

Sykehusskjorta – Av og med Rakel Sivertsen

Torsdag 7. mars, kl. 19.00

Hovedscenen | 290,-

Kjøp billett

Vinteren 2019 ble Rakel Sivertsen (49) fra Hommelvik diagnostisert med brystkreft med spredning til lymfene. Etter en beinhard kamp, ble hun i 2021 frisk, men på senhøsten 2022 skjedde det utenkelige: Kreften var på full retur, og denne gangen uhelbredelig.

I forestillingen «Sykehusskjorta» bruker Rakel sine egne opplevelser og erfaringer til å fortelle hvordan det er å stå midt i en livskrise - midt i livet - med en solid dose humor.

Kan man le seg seg inn i en kreftdiagnose? Kan man le seg ut av den igjen? Er det i det hele tatt lov å le av noe så alvorlig? Hva trenger man fra omverdenen når man ikke fikser sin egen hverdag? Hva kan man gjøre for noen som står i en livskrise? Kan smerter, dårlige odds og mørke stunder bekjempes med humor?

Denne forestillingen er en reise gjennom hele følelsesregistret, og Rakels unike evne til å formidle gjør at du i det ene sekundet tørker tårer, og i det neste potensielt ler på deg et ribbeinsbrudd.

Den 7. mars 2024 vil du gå ut fra Steinkjer kulturhus litt rikere i sinnet og enda varmere om hjertet enn du var da du kom inn.

Hjertelig velkommen! 

Overskuddet fra forestillingen går til Kreftforeningen. 

Hovedscenen

Hovedscenen er storsalen i Kulturhuset. En flott og moderne sal med stor scene og et etterklangsanlegg for best mulig akustikk.

I amfioppstilling har salen 600 sitteplasser. Av disse er det 10 rullestolplasser hvorav 6 er nede og 4 er oppe på galleriet.

Salen har skyveamfi nede. Dette muliggjør flatt gulv for bl.a. stå-konserter, gallamiddager, møter og seminarer og lignende arrangementer.

Parkering må gjøres på angitte parkeringsplasser i sentrum.