Om oss

Steinkjer Kulturhus er en del av Kulturkvartalet som i tillegg består av Samfunnshuset og Steinkjer Torg. I tilknytning finner du også Steinkjer Kirke og Rismelen aktivitetspark.

I Steinkjer kulturhus finner du en rekke saler og scener. I tillegg finner du Steinkjer Bibliotek, Steinkjer Kino, Steinkaret – digitalt visningsrom , Egge museum – Heim, kunstrom Jakob, Steinkjer kunstforening og Stiftinga Hilmar Alexandersen.  

Åpningstider for huset:
Hverdager: 10.00 – 21.00
Lørdag/søndag: 09.30 – 21.15
Da er hoveddørene åpen, men de ulike aktørene på huset kan ha egne åpningstider. De kan du sjekke på de enkeltes hjemmesider. Parkering på angitte parkeringsplasser. Se Parkeringsplasser i Steinkjer – Steinkjer kommune

Ønsker du kontakt med aktørene i kulturkvartalet, så finner du kontaktinformasjon her:
Aktører i kulturkvartalet

Ønsker du å booke sal eller scene for kulturarrangement, kurs, konferanse eller møterom, finner du kontaktinfomasjon her

Kjøp av billetter og gavekort gjøres på websiden www.steinkjerkulturhus.no. Billettkranke er åpen i Foajé de dagene det er konserter/forestillinger (1,5 time før arrangementstart). Telefonen er betjent hverdager fra 09.00 – 15.00 og når billettskranke er betjent under arrangement på kveld og helg.
Telefonnummer: 74600827