Telegrafen

Telegrafen er et galleri med skiftende utstillinger. Vil du oppleve moderne samtidskunst eller lokale kunstnere? Vandreutstillinger eller egenproduserte utstillinger? Foto, maleri, skulptur, videokunst, grafikk, tekstil og tegning. Dette er noe av det man kan oppleve i Telegrafen. Galleriet har ca. 8-10 utstillinger i året.

Telegrafen driftes av Steinkjer Kulturhus som har en utstillingsavtale med Steinkjer Kunstforening. Kunstforeningen har utstillinger i 100 dager av året. Resten av året programmeres av Steinkjer Kulturhus. Steinkjer Kulturhus tar imot søknader om utstillingsplass kontinuerlig.

Telegrafen kan også brukes til andre arrangement som bokbad, foredrag og mindre konserter.

Åpningstider i sommer:
Tirsdag til fredag: 11.00-16.00
Lørdag: 11.00-15.00

Søknad om utstilling

Steinkjer Kulturhus tar imot søknader om utstillingsplass kontinuerlig. Søknad med prosjektbeskrivelse og CV sendes booking@steinkjerkulturhus.no

Utstilling nå:

20. juni til 25. august: Årets Sommerutstilling.
Steinkjer kunstforenings største satsing i 2024 er utvilsomt «Skulptursommer Steinkjer 2024» som åpner 20.juni.

Seks anerkjente skulptører har sagt ja til å delta med ett eller flere arbeider.
Halvparten av dem er fra Steinkjer: Mohed Omrani, som vil lage en ny steinskulptur for anledningen, Anders Sletvold Moe og Vigdis Haugtrø. Gunn Harbitz lager abstrakte steinskulpturer, mens Tore Reisch og Øystein Pålssøn Lønvik begge utforsker tre som skulpturmateriale.