Telegrafen

Telegrafen er et galleri med skiftende utstillinger. Vil du oppleve moderne samtidskunst eller lokale kunstnere? Vandreutstillinger eller egenproduserte utstillinger? Foto, maleri, skulptur, videokunst, grafikk, tekstil og tegning. Dette er noe av det man kan oppleve i Telegrafen. Galleriet har ca. 8-10 utstillinger i året.

Telegrafen driftes av Steinkjer Kulturhus som har en utstillingsavtale med Steinkjer Kunstforening. Kunstforeningen har utstillinger i 100 dager av året. Resten av året programmeres av Steinkjer Kulturhus. Steinkjer Kulturhus tar imot søknader om utstillingsplass kontinuerlig.

Telegrafen kan også brukes til andre arrangement som bokbad, foredrag og mindre konserter.

Åpningstider:

Mandag/Tirsdag: Stengt
Onsdag: 12-17
Torsdag: 12-19
Fredag: 12-17
Lørdag: 12-16
Søndag: 12-16

Søknad om utstilling

Steinkjer Kulturhus tar imot søknader om utstillingsplass kontinuerlig. Søknad med prosjektbeskrivelse og CV sendes booking@steinkjerkulturhus.no

Utstilling nå:

I november deles galleriet mellom HilmArt sin utstilling VANN/ TJAESTIE og Steinkjer Kunstforenings utstilling med grafiske arbeider av Magne Rygh og Hilde Verem.

Utstillingen VANN er tredje del av utstillingsserien JORD – LUFT – VANN – ILD, og er et samarbeid mellom HilmArt og Saemien Sijte. Frank Ekeberg, Sigrid Woll Bøyum, Qianhui Qian og Susanne Lyngmann har bidratt til utstillingen.

Kunstnerparet Hilde Vemren og Magne Rygh er begge utdannet ved Statens håndverks- og kunstindustriskole og Statens Kunstakademi, og i denne utstillingen vises grafiske arbeider av dem begge.

Utstillingsprogram:

9.desember til 20. januar: Steinkjer Maleklubb