Få billetter igjen

D.D.E. – No e D.D.E. Jul Igjen!

Onsdag 13. desember

Hovedscenen | 575,-

Få billetter igjen

No e D.D.E. Jul Igjen!

”No e D.D.E. Jul Igjen!” er basert på CD’en fra 1999/2004, som også bærer samme navn. Den bestod av 13 nyskrevne norske julesanger som i årenes løp, har blitt en nødvendig ingrediens i julefeiringa for veldig mange.

I 2008 fikk D.D.E. også den store æren å være artist på “Frelsesarméens Juleplate”. Utgivelsen som for øvrig ble produsert av Erik Hillestad, inneholdt både D.D.E.s tolkninger av de klassiske julesangene, og omtrent halve plata var nyskrevne D.D.E.-låter.

For mange blir det ikke riktig jul uten ”Et ord vart lys”, ”Englespellet”, ”Stor og fin gut” og den høytidsstemte ”Julenatt over vårres by”. Og tradisjonen tro har D.D.E. også i år med gjester på scenen. Lokale barnekor, stjernegutter og andre overraskelser dras opp av sekken når karene inviterer til julekonsert.

D.D.E. lover god julestemning, lun humor og ikke minst ord til ettertanke i denne trivelige førjulsstunda. Forestillinga er egnet for alle aldersgrupper.

Alle forestillinger

Priser: 575,-

Ons. 13. desember, kl. 18.30
Hovedscenen
Få billetter igjen
Ons. 13. desember, kl. 21.00
Hovedscenen
Få billetter igjen

Hovedscenen

Hovedscenen er storsalen i Kulturhuset. En flott og moderne sal med stor scene og et etterklangsanlegg for best mulig akustikk.

I amfioppstilling har salen 601 sitteplasser. Av disse er det 10 rullestolplasser hvorav 6 er nede og 4 er oppe på galleriet.

Salen har skyveamfi nede. Dette muliggjør flatt gulv for bl.a. stå-konserter, gallamiddager, møter og seminarer og lignende arrangementer.

Parkering må gjøres på angitte parkeringsplasser i sentrum.