Kjøp billett

Halvdan Sivertsen – På tur opp og turné 2025

Torsdag 11. september 2025, kl. 19.00

Hovedscenen | 675 - 690,-

Kjøp billett

Merk dato! 11. september 2025!

Billettsalget har startet!

En av mesterne innen norsk visesjanger, Halvdan Sivertsen, får tydeligvis ikke nok av å møte sitt store publikum. Og de får ikke få nok av ham.

Nå inviterer Halvdan til nye musikalske møter i konsert- og kulturhus over hele landet. Med seg på veien har Halvdan sitt faste band og crew, noe som garanterer atsangene hans får den aller beste innpakning. Fra det lyriske, vakre og lavmælte tilheftig og rocka backing. Med mye flerstemt koring, og med lyd- og lys design fra øverste hylle.

«Bandet mitt er A-laget. Kunne ikke ønsket meg bedre musikere. De bidrar med så mye kreativitet, sjangerforståelse og engasjement at jeg aldri føler at konsertene blirrutinepreget. Det skjer store og små musikalske overraskelser og nyanser på hver eneste konsert, som sender smil oss imellom, og som publikum ofte får med seg. De registrerer bandets unike spilleglede og responderer på den. Av og til blir jeg helt rørt»

Halvdan Sivertsens liste over udødelige låter er lang, så det er nok å ta av, og publikum vil ikke bli skuffet. Og Halvdan kan melde om et bandet er spillesugne og gleder seg masse!

Bandet:

Halvdan Sivertsen : Vokal og gitar

Håvar Langaas Bendiksen: Div gitarer og vokal

Terje Nohr : Div gitarer og vokal

Trond Viggo Solås : Bass og vokal

Johannes Winter Farstad : Keyboards og vokal

Rune Mathisen : Slagverk og vokal

Hovedscenen

Hovedscenen er storsalen i Kulturhuset. En flott og moderne sal med stor scene og et etterklangsanlegg for best mulig akustikk.

I amfioppstilling har salen 600 sitteplasser. Av disse er det 10 rullestolplasser hvorav 6 er nede og 4 er oppe på galleriet.

Salen har skyveamfi nede. Dette muliggjør flatt gulv for bl.a. stå-konserter, gallamiddager, møter og seminarer og lignende arrangementer.

Parkering må gjøres på angitte parkeringsplasser i sentrum.