Kjøp billett

D.D.E. – Graitest hits

Onsdag 23. oktober, kl. 18.30

Hovedscenen | 675,-

Kjøp billett

D.D.E. - GRAITEST HITS er en konsert med et bredt utvalg av bandets kjente og kjære låter, servert i tospann med historier fra starten og over 30 år på vegen! Nå kommer D.D.E. kommer til Steinkjer kulturhus. 

I over 30 år har D.D.E. laget låter, spilt og underholdt det norske folk. Tre-fire generasjoner har sunget med, danset, ledd og grått, i heimen, i bilen, i båten, på hytta, og ikke minst på festivaler og på festlokalet. Nå legger bandet for første gang ut på en landsdekkende kulturhusturné med ikke bare hittene, men også noen av de litt mindre spilte perlene. Kulturhuskonserten «D.D.E. – GRAITEST HITS» handler selvfølgelig først og fremst om låtene, men sentral er også Frodes gamle amerikakoffert. Ut av den hentes minner og historier, og bandet tar deg med i turnébussen og på øvingslokalet. Det handler om starten, om å skape og ville noe, møter med fans, og ikke minst en god porsjon røverhistorier.

D.D.E. – GRAITEST HITS er 90 minutter med trivsel, allsang og gode historier

Hovedscenen

Hovedscenen er storsalen i Kulturhuset. En flott og moderne sal med stor scene og et etterklangsanlegg for best mulig akustikk.

I amfioppstilling har salen 600 sitteplasser. Av disse er det 10 rullestolplasser hvorav 6 er nede og 4 er oppe på galleriet.

På enkelte arrangement brukes det tre rader med stoler på parketten foran amfiet. Disse er på samme nivå og på parkett 2 og 3 vil man dermed få begrenset sikt. Disse radene er merket P1, P2 og P3. Når parkettradene er i bruk så vil det også bli begrenset sikt på rad 1 i amfiet.

Salen har skyveamfi nede. Dette muliggjør flatt gulv for bl.a. stå-konserter, gallamiddager, møter og seminarer og lignende arrangementer.

Parkering må gjøres på angitte parkeringsplasser i sentrum.