Kjøp billett

Uforklarlig med Lilli Bendriss

Søndag 29. september, kl. 19.00

Hovedscenen | 495,-

Kjøp billett

Endelig får du oppleve Lilli Bendriss i aksjon, i levende live! Gled deg til Uforklarlig live på Steinkjer kulturhus.

Lilli Bendriss er Norges mest kjente medium. Nå kommer hun til Steinkjer kulturhus for å vise deg hvordan hennes kontakt med den åndelige verden kan hjelpe til å forstå det som er vanskelig å fatte. Du vil få høre mer om hennes opplevelser med det uforklarlige, og møter mennesker som har opplevd uforklarlige ting i livet sitt. Du får høre deres historier og du får bli med når de møter Lilli for å forstå mer av hva de har opplevd. 

Har du opplevd noe uforklarlig i ditt liv? Send inn din historie til uforklarlig@lyderproduksjoner.no eller møt opp på Steinkjer kulturhus denne kvelden – for Lilli Bendriss tar imot spørsmål fra salen.

I podkasten "Uforklarlig" møter Lilli Bendriss folk fra hele Norge, som har opplevd noe uforklarlig, for å hjelpe dem med å forstå det uforklarlige. 

Her kan du lytte til tidligere episoder av "Uforklarlig": https://podcasts.apple.com/no/podcast/uforklarlig-med-lilli-bendriss/id1676451909  

Dette blir garantert en opplevelse utenom det "normale"!

Hovedscenen

Hovedscenen er storsalen i Kulturhuset. En flott og moderne sal med stor scene og et etterklangsanlegg for best mulig akustikk.

I amfioppstilling har salen 600 sitteplasser. Av disse er det 10 rullestolplasser hvorav 6 er nede og 4 er oppe på galleriet.

Salen har skyveamfi nede. Dette muliggjør flatt gulv for bl.a. stå-konserter, gallamiddager, møter og seminarer og lignende arrangementer.

Parkering må gjøres på angitte parkeringsplasser i sentrum.