Kjøp billett

Hildegunn og Leif-Per – UTAN Kringkastingsorkesteret

Fredag 24. januar 2025, kl. 19.00

Hovedscenen | 535,-

Kjøp billett

Hildegunn & Leif-Per - UTAN Kringkastingsorkesteret

Noregs mest eksentriske humorduo er tilbake i norsk showbiz! Over 170.000 såg showa med Hildegunn og Leif-Per frå 1998-2010, men dei rakk aldri å kome til Steinkjer den gongen. Det lovar dei no å gjere bot på, og kjem attpåtil garantert UTAN Kringkastingsorkesteret. Dei er faktisk dei einaste artistane i Noreg som satsar på dette konseptet. For kven treng fiolinar, trompetar og pauker når svogeren Leif-Per er Søre Sunnmøres mest habile gitarist!?

Mykje har skjedd i livet til Hildegunn sidan sist – ho er blitt bestemor til sju, ho har skilt seg frå Per-Leif (framleis broren til Leif-Per), ho har deltidsjobb på Cubus - og har endeleg greidd å fullføre ei etterlengta coach-utdanning med diplom frå internettet.  

Leif-Per har kjøpt seg hytte med vakuumtoalett, er framleis singel - men slit med å bli kvitt ei av landets største DVD-samlingar. Gled deg til ein kveld med komikk, kvardagsdramatikk og opptil fleire musikalske perler - med Hildegunn og Leif-Per Moltubakk!

Hovedscenen

Hovedscenen er storsalen i Kulturhuset. En flott og moderne sal med stor scene og et etterklangsanlegg for best mulig akustikk.

I amfioppstilling har salen 600 sitteplasser. Av disse er det 10 rullestolplasser hvorav 6 er nede og 4 er oppe på galleriet.

På enkelte arrangement brukes det tre rader med stoler på parketten foran amfiet. Disse er på samme nivå og på parkett 2 og 3 vil man dermed få begrenset sikt. Disse radene er merket P1, P2 og P3. Når parkettradene er i bruk så vil det også bli begrenset sikt på rad 1 i amfiet.

Salen har skyveamfi nede. Dette muliggjør flatt gulv for bl.a. stå-konserter, gallamiddager, møter og seminarer og lignende arrangementer.

Parkering må gjøres på angitte parkeringsplasser i sentrum.