Kjøp billett

Johnny Cash & June Carter Show

Lørdag 23. november, kl. 19.00

Hovedscenen | 425,-

Kjøp billett

Hvem husker ikke legendariske Johnny Cash og June Carter? I sum er de 2 en musikkhistorie for seg selv! Og musikken fra de 2 er like aktuell i dag som den var for 20-30-40 år siden.  

Ingen presenterer denne arven bedre enn 'The Boys named Sue'. Norges mest aktive Johnny Cash-band, markerte i 2022: '10 år med Johnny & June'. Så stor en suksess ble det, at de fortsetter turneen ut 2024. 

The Boys Named Sue gjør det de er best på; reise land og strand rundt med den fantastiske musikken til Johnny Cash & June Carter. De tar med seg publikumsfavoritten The Johnny Cash & June Carter Show og presenterer et finslipt og country-krydret show bygget rundt låter som Ring of Fire, Jackson, It ain´t me, Folsom Prison, I walk the line og mange flere.

I 2024 skal de i tillegg markere 55 års jubileet til klassikeren "A boy named Sue".

Som alltid fokuserer bandet på dynamikken mellom Johnny og hans kone June. Marianne Jagland stadfester i showet sin posisjon som hele Norges June Carter, og The Boys named Sue beviser igjen at de er Norges mest underholdende Johnny Cash-band, med en unik evne til å skape stemning og liv.

Bli med på en kveld fylt med den beste countryrocken har å tilby og vær med på å hylle The Man in Black og hans like strålende kone.

Video: https://youtu.be/3ahc_LVKWSk

 


 

Hovedscenen

Hovedscenen er storsalen i Kulturhuset. En flott og moderne sal med stor scene og et etterklangsanlegg for best mulig akustikk.

I amfioppstilling har salen 600 sitteplasser. Av disse er det 10 rullestolplasser hvorav 6 er nede og 4 er oppe på galleriet.

På enkelte arrangement brukes det tre rader med stoler på parketten foran amfiet. Disse er på samme nivå og på parkett 2 og 3 vil man dermed få begrenset sikt. Disse radene er merket P1, P2 og P3. Når parkettradene er i bruk så vil det også bli begrenset sikt på rad 1 i amfiet.

Salen har skyveamfi nede. Dette muliggjør flatt gulv for bl.a. stå-konserter, gallamiddager, møter og seminarer og lignende arrangementer.

Parkering må gjøres på angitte parkeringsplasser i sentrum.